Muntautomaat algemeen

 Inepro FAD2400 muntautomaat algemene uitleg en functies

Inepro_Muntautomaat_FAD2400De Inepro FAD2400 muntautomaat is een veelzijdig apparaat. Met de juiste functies kan het in diverse situaties ingezet worden. Je kunt kiezen voor (profiel)munten inworp of euro’s.
Het beheer is simpel uit te voeren.
U bepaalt zelf hoeveel tijd er vrijgegeven wordt per ingeworpen munt of euro.

De basis muntautomaat kan tot 15 minuten tijd vrijgeven per ingeworpen munt.
Een puntje in het display geeft dan weer of het apparaat in bedrijf is of niet.

 

 

De basismuntautomaat kunt u uitbreiden met diverse functies.  De meest voorkomende zijn:

Muntautomaat display aan

De aanschaf van deze functie zorgt ervoor dat de resterende minuten aftellen in het display. Dit is voor de gebruiker vaak nuttige informatie. Hij kan zo bijvoorbeeld vaststellen of dit correspondeert met de tijd benodigd voor het afwerken van het was- of droogprogramma, of hoe lang hij nog (warm)water krijgt om de schoonmaakklus te af te maken.

Uitbreiden hoofdtijd van de muntautomaat

De basis muntautomaat kan ingesteld worden tot 15 minuten. In sommige situaties is dat voldoende, maar niet bij het afwerken van bijvoorbeeld een wasprogramma. Met deze functie is de maximaal in te stellen tijd 255 minuten (4 1/2 uur)

Accumuleren (bijtellen van tijd bij inworp volgende munt)

Bij de basis muntautomaat zal u moeten wachten met inwerpen van een volgende munt tot de vorige munt qua geheel verbruikt is. De functie accumuleren regelt dat u munten kunt bijwerpen en dat de tijd van deze munt(en) opgeteld wordt bij de resterende tijd.

Knop afterstart

De afterstartknop hoort bij situaties waarbij de muntautomaat is aangesloten op een wasmachine of droger waarvan de deur elektronisch opent. Na indrukken van de knop wordt, als de gewone tijd al is afgelopen, nog 30 seconden tijd vrijgegeven om de deur te openen.
* Het is verstandig deze functie ook aan te schaffen als de huidige wasmachine of droger geen elektronische deur heeft. De muntautomaat gaat waarschijnlijk meerdere wasmachines of wasdrogers lang mee. De volgende die op de muntautomaat wordt aangesloten heeft wellicht wel een elektronisch deurslot.

Magneetschakelaar

Een magneetschakelaar is van toepassing zodra met de muntautomaat een stroom groter dan 6 Ampère geschakeld wordt. Zeker bij een wasmachine of droger dient dit schakelblok in de muntautomaat gemonteerd te worden.

Naar Webshop

 

 

Meest recente berichten

Meo Lease verhuur van witgoed

Nederlandse gebruiksaanwijzing FAD 2400 muntautomaat klik op de link hieronder:

Inepro FAD2400 – Muntautomaat gebruiksaanwwijzing

Aansluitschema muntautomaat ook voor magneetschakelaar (Klik op de afbeelding voor het vergroten ervan).
Inepro FAD2400 Magneetschakelaar

Meo Lease algemeen:

Verhuurt witgoed, zowel aan studenten, particulieren als bedrijven.
De kosten voor storingen en onderhoud komen hierbij voor rekening van Meo Lease.
U belt ons, en wij komen snel langs voor de reparatie.
Meo kan desgewenst deze wasmachines en wasdrogers leveren en aansluiten op Inepro muntautomaten. Deze kunt u in combinatie met een wasmachine of droger eveneens bij ons huren.